Frazer Onderhoudsplan

Het Frazer Onderhoudsplan

Als u een nieuwe fiets koopt is daar voor u en voor ons de kous niet mee af. Een nieuwe fiets rijdt altijd fijn, de kunst is om dat ook zo te houden. Daarom krijgt u bij elke nieuwe fiets een Frazer Onderhoudsplan.
Dit houd in dat u van ons drie servicebeurten krijgt. De eerste beurt is na een half jaar, deze krijgt u uiteraard gratis. Na anderhalf jaar krijgt de fiets een tweede servicebeurt en na twee en een half jaar krijgt de fiets de derde servicebeurt. Wanneer u veel fiets kunnen de termijnen ook korter gemaakt worden.
Omdat niet elke agenda zover vooruit gaat hebben we voor een remind-me-service ingesteld. Zo helpen wij u elke keer herinneren wanneer we u met uw nieuwe fiets verwachten.

Deze beurten zijn geen verplichting echter een goede indicatie voor de service die uw fiets verdient te krijgen. Wanneer u gebruikte maakt van dit onderhoudsplan blijft uw fiets in optimale conditie. Hierdoor blijft u altijd prettig fietsen en behoud uw fiets tevens zijn (financiële) waarde. Daarnaast kunnen we door middel van deze servicebeurten eventuele gebreken aan het licht brengen, en indien van toepassing, deze claimen als garantie bij de fabrikant.