Geschiedenis

Rijwielhandel Frazer is de specialist voor uw fietsplezier! Of het nu gaat om een nieuwe  of gebruikte e-bike of aanschaf en onderhoud van uw racefietsen en mountainbike, Rijwielhandel Frazer gaat verder voor u! In onze uitgebreide winkel presenteren we u een ruim assortiment aan fietsen, fietskleding, accessoires en onderdelen.
 
Historie
 Sinds het begin van de vorige eeuw bestaat Rijwielhandel Frazer al. In het verleden heeft de familie Frazer vanaf het adres aan de deurvorststraat fietsen en tweewielers verkocht en gerepareerd. Dus al meer dan een eeuw het vertrouwde adres voor alles wat met uw fiets te maken heeft. In 1997 is Rijwielhandel Frazer overgegaan naar de huidige eigenaren Hans en Marieke Bulten. Samen hebben ze de zaak verder uitgebreid en uitgebouwd.
Na een ingrijpende verbouwing in 2011 is de bovenvedieping, die tot die tijd in gebruik was als woonhuis bij de winkel en werkplaats aangetroken. De winkel heeft nu een beneden en bovenverdieping. Dit creërt de ruimte om nog meer fietsen te laten zien. Zo hebben we na de verbouwing meer ruimte gekregen om electrische fietsen, ofwel e-bike, te laten zien. Maar ook is sinds die tijd het sportieve segment fietsen met racefietsen en ATB enorm uitgebreid. Daarnaast blijven gewone fietsen, lifstyle fietsen en uiteraard kinderfietsen een prominete plek in de winel innemen.

Kijk voor ons assortiment ook een op onze website. http://www.rijwielhandelfrazer.nl/elektrische-fietsen/483-hybride-fietsen
Het mooiste blijft natuurlijk dat u door het uitgebreide assortiment fietsen dat Rijwielhandel Frazer u kan bieden, een proefrit op verschillende modellen en het juiste advies u altijd de goede keus maakt. Daardoor wordt fietsen een plezier!
 

Sinds maart 2012 is de nieuwe winkel  geopend en heeft de gemeente Ulft ook het parkeerplein en het centrum heel aantrekkelijk gemaakt. Hierdoor kunt u met de auto parkeren voor de deur en kan er ook langs de Oude IJssel achter ons pand een proefrit worden gemaakt. Uiteraard zijn we per fiets ook perfect bereikbaar. Als u dan toch langsfietst kunt u met behulp van de grote fietspomp altijd u banden op de juiste spanning brengen.

In de begin jaren van Rijwielhandel Frazer kwamen onze klanten vooral uit Ulft en omgeving. Door het leveren van een goede service, kwaliteit en altijd een scherpe prijs is de klantenkring in de loop van de jaren steeds verder uitgebreid. We ontmoeten tegenwoordig ook klanten uit bijvoorbeeld Silvolde, Gendringen, Terborg, Gaanderen, Wehl  en Doetinchem. En ook daarbuiten leveren we fietsen en zorgen wij voor het onderhoud. Dit is mede te danken aan het feit dat we, ook bij reparatie uw fietsen zo nodig gratig halen en brengen.

Wij gaan verder voor u!
Rijwielhandel Frazer heeft zich in de achterliggende jaren bewezen als betrouwbare partner voor u als het gaat om uw fiets. Als meer dan 100 jaar. Dit hebben we bereid door steeds met u mee te denken en verder te gaan waar anderen stoppen. Bijvoorbeeld als het gaat om aanpassingen aan uw nieuwe of gebruikte fiets, een onderhoudsplan met remind me service,  een verzekering tegen diefstal en schade of een uitbreiding van de garantie naar vijf jaar wij gaan verder voor U! Maar ook in de werkplaats stellen we gratis een leenfiets ter beschikking tijdens reparatie van uw fiets, maar ook hebben we de gratis haal en brengservice, of het aanspreken van de fabrikant wanneer er onverhoopt problemen zijn met uw fiets. Daarom is onze slogan dan ook terecht: Rijwielhandel Frazer. Wij gaan verder voor u!