Ons assortiment

Dealer van verschillende merken.
Bij Rijwielhandel Frazer zijn we dealer van veel verschillende merken. Dit doen we niet omdat wij dat zo leuk vinden maar omdat u dan optimaal kunt profiteren van een goed vergelijk in de verschillende merken en types.  
 
Elektrische fietsen / e-bikes
Er zijn veel verschillende elektrische fietsen ook wel e-bike genoemd. Bij Rijwielhandel Frazer vindt u elektrische fietsen van verschillende merken: Gazelle, Sparta, Batavus, Koga, Giant, Multicycle, Cortina en Flyer. Van al deze merken hebben we fietsen in de winkel staan zodat u ze kunt bekijken en vergelijken. Wij raden u ook altijd aan om een proefrit te maken op verschillende fietsen van verschillende merken. U merkt dan het verschil tussen de fietsen en kiest, ook op basis van ons advies en ervaring, de fiets die het beste bij u past.
 
Gebruikte elektrische fietsen. 
Naast de nieuwe fietsen hebben we altijd een ruime keus is gebruikte of tweedehands elektrische fietsen. Deze gebruikte fietsen variëren vaak in leeftijd van bijna nieuw tot soms vijf of zes jaar oud. Dit betekent dat we voor elk budget een passende fiets hebben . De tweedehands elektrische  fietsen met een wat hogere leeftijd worden vaak voorzien van een nieuwe accu met twee jaar fabrieksgarantie zodat u de zekerheid heeft van een betrouwbare fiets. Op onze website bieden we u een overzicht van een deel van het aanbod aan tweedehands elektrische fietsen op dit moment. Via deze link komt u direct bij het huidige aanbod gebruikte elektrische fietsen in onze webshop.
 
Stadsfietsen en hybrides
Ook op het gebied van  nieuwe of tweedehands stadsfietsen hebben we een uitgebreide selectie voor u klaar staan. Of het nu gaat om een fiets voor uw zoon of dochter met 3 versnellingen of als het gaat om een sportieve hybride met 30 versnellingen bij Rijwielhandel Frazer vindt u de fiets die u zoekt.
Ook wat betreft deze groep fietsen bieden we u weer een keus uit verschillende merken:  Gazelle, Sparta, Batavus, Koga, Giant, Cortina en Popal.  
 
Lifestylefietsen 
Sinds jaar en dag zijn omafietsen niet meer weg te denken uit het  fietslandschap. Sinds een aantal jaren is deze trend verder uitgebreid naar lifestyle fietsen. Bijvoorbeeld de transportfiets  zoals de Cortina U4 en de Gazelle Miss Grace. Maar ook de Popal Daily Dutch is de variant die past in ieder budget. In onze winkel kunt u een uitgebreid assortiment fietsen bewonderen en uiteraard proberen welke het beste fietst. Ook voor bijpassende accessoires kunt u prima bij ons terecht. Of het nu gaat over tassen van Basil Bloom, manden van New Looxs, bellen in prachtige kleuren of stoere kratten. Wij hebben ze voor u. Zo maakt u van uw fiets een unieke en prachtige fiets volgens uw lifestyle.  
 
Race en mountainbike / ATB
Na de verbouwing van 2012 hebben we ook een collectie met racefietsen en mountainbikes of ATB.  Nadat we begonnen met Giant en Koga als merken voor een brede doelgroep hebben we daar ook Focus aan toegevoegd. Hierdoor kunnen we een brede doelgroep aan sportieve fietsers bedienen op hun wenken. Het voordeel is dat een groot aantal van de medewerkers van Frazer zelf ook in meer of mindere mate fanatiek bezig is op de racefiets of op de ATB. Hierdoor praten we uit ervaring en kunnen we goed advies geven over de verschillen merken en types.  Naast fietsen hebben we ook een prachtige collectie met kleding van AGU. Hierdoor kunt u goed voorbereid op pad met de juiste onderkleding en bovenkleding voor zowel zomer als winter. Maar ook veilig met de juiste schoenen, sokken en natuurlijk kunnen de helm en bril niet ontbreken.
Deze complete AGU kledinglijn wordt versterkt door een uitgebreide lijn met accessoires van Giant en Topeak. 
 
Kortom over het uitgebreide assortiment en de vele meters fietsplezier is nog veel meer te vertellen. Daarom willen we u graag uitnodigen om zelf eens te komen kijken en de sfeer in onze winkel mee te beleven. U bent meer dan Welkom!