Tintelende handen of armen

Ergonomische handvaten.

Heeft u ook dat u na een poosje last krijgt van tintelingen in de handen of armen, of van zere schouders en polsen? Daar is iets aan te doen. Allereerst is de houding op een fiets erg belangrijk. Hoe zit u op de fiets en raken hierbij wellicht zenuwen beknelt waardoor pijn kan ontstaan? Graag willen wij u helpen om problemen op dit gebied op te lossen. Het afstellen van de fiets is iets waarvoor u altijd bij ons terecht kunt. Wanneer u een fiets bij ons aanschaft zullen we hier ook altijd op letten.
Echter er zijn meer zaken die hierin meespelen. Naast de juiste houding tijdens het fietsen zijn bijvoorbeeld handvaten ook erg belangrijk.
Graag willen wij u wijzen op de ergonomische handvaten van Ergon.
Het voordeel van de Ergonomische handvatten is dat ze de pols ondersteunen in een rechte lijn met de hand. Hierdoor ontstaat er geen afknelling van zenuwen en bloedvaten. Ook verdelen de Ergon handvaten de druk in de palm van de hand beter. Maar ze voelen ook gewoon prettig aan.
Sinds kort bestaan er ook Ergon handvaten voorzien van een kurken buitenzijde. Dit slijt veel minder snel en plakt ook veel minder. En de bruine kurken versie bijvoorbeeld staat vaak mooi op de fiets.
De Ergon Rubber Anatomic Barends bieden twee extra positie's voor de handen: aan de zijkant in het verlengde van het stuur. En je kunt ze ook wat naar voren toe pakken bij het klimmen.
Deze bar-ends werden in de fietsen test van 2011 en 2012 omschreven als "Ergonomische wondertjes". Er zijn dus meer mensen die ze fijn vinden.

Kijk via onze webshop naar het overzicht van de verschillende mogelijkheden of kom langs in onze winkel voor advies.
http://www.rijwielhandelfrazer.nl/techniek/sturen?filter=1361&page=1